Ingen lyckad söndag för Blåsut

Blåsut kunde inte rå på Sunvära SK. Efter underläge 2–4 i paus fick laget till slut se sig besegrat med 9–4.

Det blev ingen seger för Blåsut Vänersborg BK på söndagseftermiddagen. Blåsut låg i underläge matchen igenom sedan Sunvära tagit ledningen efter fyra minuter.

Förvisso reducerade Blåsut till 3–2 med tio minuter kvar av första halvlek, men det var så nära som gästerna kom. Innan pausvilan hade Sunvära utökat till 4–2 och i början av andra till 5–2.

Petter Rebelius reducerade till 5–3 på hörna, men när hemmalaget gjorde 7–3 med knappa kvarten kvar att spela var matchen definitivt över för Blåsut.

I matchens sista ordinarie minut fastställde sedan Sunvära slutresultatet till 9–4.

Förutom Petter Rebelius gjorde Anton Carlsson, Tobias Walläng samt Adam Kaaling mål för Blåsut.