Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Svenska bandyförbundets omstridda kansliflytt är försenad. Bild: ANDREAS L ERIKSSON

Kansliets flytt till Vänersborg är försenad

Svenska bandyförbundets omstridda kansliflytt är försenad, det skriver Bandypuls. Exakt när flytten kommer att genomföras är oklart.

I maj kom nyheten om att bandyförbundet beslutat att flytta kansliet från Stockholm till Vänersborg, något Bandypuls var först med att berätta. Flytten var planerad att genomföras den 1 september, men så har inte blivit fallet. Än så länge sitter förbundet kvar i sina lokaler på Södermalm.

LÄS MER: Bandyförbundet flyttar till Vänersborg

När flytten kommer gå kan omvalda ordförande Per-Anders Gustafsson inte svara på. Men flera på kansliet har valt att lämna sina tjänster i samband med flytten, samtidigt är tanken att man ska ändra upplägget för de anställda tjänstemännen.

– Vi har ju Erik (Jonsson) som följer med nedåt och sen så har vi tre konsulenter som vi kommer att lokalisera på annat håll. Så det är i princip två nya tjänster som vi är tvungna att ha om vi ska ha en likadan uppställning, men det är ju inte helt säkert att vi ska ha det. Det är en ny styrelse som ska diskutera detta nu, säger Per-Anders Gustafsson till Bandypuls.

Anders Uhlin har fått en projektanställning för att ansvara för kansliflytten.