Konflikt i svensk bandy – fem lag vägrar spela matcher

Den 21 november är det tänkt att Bandyallsvenskan ska börja. Men fem lag vägrar dra igång serien. IFK Kungälv är ett av lagen som vill att säsongsstarten ska skjutas upp och Bandyallsvenskan göras om för att förhindra risken för smittspridning.
– Vi kan inte stå för det här. Det är fullständigt oansvarigt mot våra spelare och ledare, säger ordföranden Ola Dagliden.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.