IFK Vänersborgs trogna supportrar Älgarna kommer såklart vara på plats på premiären för att stötta sitt lag. Arkivbild.
IFK Vänersborgs trogna supportrar Älgarna kommer såklart vara på plats på premiären för att stötta sitt lag. Arkivbild. Bild: SEBASTIAN LAMOTTE

Missa inte bandyfesten

Efter en lång försäsong är det äntligen dags för bandypremiär, och det betyder folkfest. TTELA kommer vara på plats i publikhavet när IFK Vänersborg tar emot Sandvikens AIK. Kanske hamnar just du på bild.

ANNONS
|

Precis som alltid kommer det sportsliga vara i fokus med matchreferat, spelarintervjuer och highlights från matchen. Men i år satsar också tidningen på att spegla engagemanget från publiken på läktaren med bildregn och videointervjuer från publikhavet.

– Dags för en av de största sporthändelserna i området, elitseriepremiär för IFK Vänersborg mot storklubben Sandviken och en folkfest är att vänta i Arena Vänersborg. Det vi vill såklart spegla, säger sportreporter Johanna Josephsson.

Håll koll på ttela.se under fredagskvällen för att se och höra allt ifrån elitseriepremiären.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS