Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Det blir inget IFK Vänersborg för Tim Persson. I stället valde han att skriva på för två nya år i Villa Lidköping.  Bild: KENTA JÖNSSON
Det blir inget IFK Vänersborg för Tim Persson. I stället valde han att skriva på för två nya år i Villa Lidköping. Bild: KENTA JÖNSSON

Nu har Tim Persson gjort sitt val

Valet stod mellan IFK Vänersborg och Villa Lidköping.
Nu har Tim Persson bestämt sig.
– Det känns otroligt roligt att kliva in i min tionde säsong i en så stor och anrik klubb som Villa Lidköping, det är man stolt över, säger Tim Persson i ett pressmeddelande.

De två senaste dagarna har bjudit på lika många tråkiga besked för IFK Vänersborg. Först meddelade Johan Koch att han lägger skridskorna på hyllan, sedan kom nyheten att Tim Persson väljer Villa Lidköping framför de blåvita.

– Jag vill vara i den här miljön, här får man slåss om titlar och spela i ett fantastiskt bandylag. Jag vill framåt och med den rollen i anfallet så känner jag att jag kan utvecklas och ta nya kliv, förklarar Tim Persson sitt beslut i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Johan lägger rören på hyllan

I förra veckan bekräftade IFK Vänersborgs Lars Jensen, ordförande i Sport & Elit, att det stod mellan dem och Villa i kampen om Persson. En kamp IFK alltså förlorade.

Det innebär att Jensen & co får fortsätta jakten på nyförvärv. Truppen består i dagsläget av 14 spelare men målsättningen är 18.