Storförlust i genrepet för Blåsut

Det blev förlust i genrepet för Blåsut BK. Jönköping blev en för svår nöt att knäcka och förlustsiffrorna skrevs till 2-7 (1-3).

|

Division 1 Västra har dragit i gång så smått i helgen med tre matcher, men Blåsut BK får vänta ytterligare en vecka innan det är dags för seriepremiär borta mot Kareby Kungälv.

I stället var det genrep som gällde för Blåsut i helgen. För motståndet stod Jönköping bandy IF, som spelar i division 1 södra, och matchen blev väl inte riktigt vad vänersborgarna hade tänkt sig.

Innan fyra minuter var spelade stod det 2-0 till gästande Jönköping. Blåsut fick visserligen in en reducering genom självmål, men Jönköping utökade sin ledning till 3-1 innan första halvlek var över.

I början av andra reducerade lagkapten Eric Karlberg till 2-3 och Blåsut hade vittring igen.

Men roligare än så blev det inte.

I stället satte gästerna 4-2 på straff och gjorde sedan tre mål till innan matchen var över.

Inte riktigt den uppladdningen Blåsut hade tänkt sig inför seriepremiären med andra ord.