Tidigare IFK-spelaren i coronakarantän – mitt i slutspelet

Den tidigare IFK Vänersborgspelaren Felix Pherson är mitt i en brinnande SM-semifinalserie med Villa Lidköping – då har både han och lagkamraten Jesper Eriksson insjuknat och väntar nu på provsvar från sina coronatester, rapporterar NLT.

ANNONS
|

För IFK Vänersborg tog SM-slutspelet slut i kvartsfinalserien mot Edsbyn där de regerande mästarna gick vidare med 3–2 i matcher. Den tidigare IFK-spelaren Felix Pherson är däremot fortfarande med i racet om SM-guldet.

Pherson som spelade i IFK mellan 2015 och 2017 tillhör nu Villa Lidköping och är i en semifinalserie mot Sandviken där man ligger under med 1–0 i matcher. Utöver den förlusten har nu nästa bakslag kommit.

27-åringen och hans lagkamrat Jesper Eriksson har båda blivit sjuka och satta i karantän. De väntar nu på provsvar från sina coronatester. Det här rapporterar nlt.

LÄS MER:Beskedet inför slutspelet – tvingas till walk over vid coronasmitta

Precis som TTELA tidigare rapporterat om får inga matcher i SM-slutspelet skjutas upp. Om ett lag inte kan komma till spel i en match på grund av coronasjuka spelare måste man lämna walk over.

ANNONS
ANNONS