Vargön fortsätter att förlora

10-1 i halvtid, 16-3 efter 90 minuter. Det blev en tråkig fredagskväll i Surte för Vargöns BK.

Säsongen fortsätter på samma sätt för Vargöns BK – idel förluster. Den tionde kom på fredagskvällen borta mot Surte.

Matchen började dåligt för gästerna, med ett straffmål emot sig och sedan ett självmål, och fortsatte sedan i samma stil.

Kristoffer Ottosson reducerade visserligen till 3-1 på hörna efter dryga kvarten. Men sedan pumpade Surte på och ledde med 10-1 i paus.

I inledningen av andra utökade Surte ledningen till 12-1 innan Rasmus Albertsson och Gösta Ahlgren reducerade två gånger om. Men det hjälpte ju föga, matchen var för länge sedan över för gästerna.

Det blev inte heller fler mål för Vargön, i stället drog Surte ifrån till 16-3 innan matchen var över.