Simone Biles, till höger, riktade en stor dos tacksamhet till sina lagkamrater efter silvermedaljen.
Simone Biles, till höger, riktade en stor dos tacksamhet till sina lagkamrater efter silvermedaljen. Bild: Natacha Pisarenko/AP/TT

Biles hyllar lagkamraterna: "Så stolt"

Amerikanska stjärnan Simone Biles bröt lagfinalen i gymnastik. USA tog trots det silver och efteråt hyllade Biles sina lagkamrater. "Tack för att ni är där och backar mig", skriver hon på Instagram.

ANNONS

Simone Biles gick inte att känna igen i lagfinalen i gymnastik. I det första momentet i lagfinalen stod stjärnan, i vanliga fall en av världens bästa i hopp, för en miss i landningen och fick ett poängavdrag.

Biles avbröt tävlingen och lämnade gymnastiksalen innan hon återvände för att heja fram sina lagkamrater.

Vann gjorde det ryska laget och USA knep silverpengen.

"Jag är så stolt över dessa tjejer. Ni tjejer är otroligt modiga och talangfulla", skriver Biles på Instagram tillsammans med en bild på sig själv och lagkamraterna Jordan Chiles, Grace McCallum och Sunisa Lee.

Biles berättade efter tävlingen att hon känner en stor press att leva upp till de stora förväntningar hon har på sig. Efter sin inledning bestämde hon sig för att ta ett steg tillbaka i tävlingen och säger att hon kommer att ta det dag för dag framöver och fokusera på sin mentala hälsa.

ANNONS

Lagkamraternas prestation är något hon inspireras av.

"Jag kommer för alltid vara inspirerad av er beslutsamhet att inte ge upp och kämpa i motgång! De klev fram när jag inte kunde. Tack för att ni är där för mig och backar mig! Jag älskar er alla", skriver Biles.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS