Blomberg körde om på slutet – vann Strömkarlsrallyt

Duellen kom att vara knivskarp mellan hemmaföraren Robert Blomberg och Joakim Rydholm, Dals MK, när rallyt Strömkarlen avgjordes. Rydholm tog ett litet grepp i början och ledde efter halva tävlingen, men sedan fick Blomberg upp ångan.
– Det var lite knackigt i början men sen fick jag riktig feeling på sträcka tre och efter det kändes det bra, säger Robert Blomberg efter målgång.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.