Udineses nyförvärv Lautaro Giannetti (trea från höger) jublar efter sitt segermål borta mot Juventus i Serie A-fotbollen.
Udineses nyförvärv Lautaro Giannetti (trea från höger) jublar efter sitt segermål borta mot Juventus i Serie A-fotbollen. Bild: Fabio Ferrari/AP/TT

Chockförlust för Juventus – kan tappa mark

ANNONS

Juventus jagar Inter i toppen av Serie A, men riskerar att tappa mark. Hemmamötet med Udinese slutade med en 0–1-förlust och Turinklubben har sju poäng upp till Inter, som dessutom har en match mindre spelad.

Udineses segermål kom i den 25:e minuten. Ett passivt hemmaförsvar fick inte undan bollen på ett frisparksinlägg och det argentinska nyförvärvet Lautaro Gianetti kunde enkelt skicka in matchens enda mål. Udinese parkerar på 15:e plats i tabellen.

"Mesta mästarna" Juventus tog nio raka ligatitlar åren 2012–2020, men har inte vunnit Serie A de senaste tre säsongerna. På de tre senaste ligamatcherna har laget endast tagit en poäng.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS