Den danska landslagsanfallaren Stine Larsen har skrivit på för Häcken. Arkivbild.
Den danska landslagsanfallaren Stine Larsen har skrivit på för Häcken. Arkivbild. Bild: Berit Roald

Dansk landslagsduo klar för Häcken

ANNONS

Damallsvenska Häcken förstärker offensiven efter Pauline Hammarlunds knäskada och inför stundande Champions League-spel. Mille Gejl Jensen, 21, och Stine Larsen, 25 – båda landslagsspelare för Danmark – har skrivit på för klubben.

Mille Gejl Jensen kommer närmast från danska Brøndby medan Stina Larsen har huserat i franska FC Fleury 91 och engelska Aston Villa de senaste säsongerna.

"Mille Gejl Jensen är en duktig offensiv spelare med bra spelförståelse. Hon är bra när hon kommer in i boxen och är en bra kombinationsspelare. Stine Larsen är en spelare som jobbar hårt, har bra teknik och spelförståelse men hon är framför allt oerhört vass i boxen. Hon kan dessutom spela i alla våra fyra offensiva positioner som vi har", säger tränaren Mats Gren i ett pressmeddelande.

ANNONS

Både Stine Larsen och Mille Gejl Jensen blir spelklara för när transferfönstret öppnar i mitten av juli.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS