Ekwall rullar vidare mot Alliansloppet

Patrick Ekwall kämpar vidare mot Alliansloppet i Trollhättan. I nya avsnittet av ”Ekwall rullar” får han legendarisk hjälp.

ANNONS

I våras antog sportjournalisten och tv-personligheten Patrick Ekwall utmaningen att köra Alliansloppet i Trollhättan.

Äventyret har dessutom en djupare dimension:

– Jag kommer samla in så mycket pengar som möjligt till Bröstcancerförbundet, vilket ligger mig varmt om hjärtat. Så jag hoppas att så många som möjligt vill vara med på den här resan när jag ska försöka stappla mig fram, sa Patrick till TTELA under det första besöket i Trollhättan.

Resan mot loppet går att följa i dokumentärserien ”Ekwall rullar” och det andra avsnittet av sex är ute nu. Serien kan ses via sajten ekwallrullar.se men också här på ttela.se. Se spelaren ovan för premiäravsnittet.

ANNONS

Och här finns del 1:

TTELA träffade Patrick Ekwall i samband med hans första pass på rullskidor i Trollhättan:

LÄS MER:Följ Patrick Ekwalls resa mot Alliansloppet

LÄS MER:Patrick Ekwall åker Alliansloppet

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS