Engla Lennartsson debuterade för Häcken

Hon lämnade Trollhättan för Göteborg och BK Häcken och spel med deras utvecklingslag i division 1, men Hisingenlaget blev uppflyttat till elitettan. Plötsligt hade Engla Lennartsson slagit sig in i Eliten. Under fredagskvällen fanns 18-åriga talangen från Trollhättan dessutom med i truppen till A-lagets första träningsmatch.
– Det kändes jätteroligt! Lite läskigt men det gick bra och nu känns det ju bra, ler Lennartsson efter mötet mot Alingsås IF.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.