Nashvilles Filip Forsberg firar med laget i en match där Nashville vände från hotande förlust till vinst inom loppet av 16 sekunder i matchens sista minut. Forsberg gjorde två mål.
Nashvilles Filip Forsberg firar med laget i en match där Nashville vände från hotande förlust till vinst inom loppet av 16 sekunder i matchens sista minut. Forsberg gjorde två mål. Bild: George Walker IV/AP/TT

Filip Forsberg målade i sista minuten-drama

ANNONS

Nashville låg under mot Colorado ända in i sista matchminuten.

Då vände Filip Forsberg och forwardskollegan Jakov Trenin upp och ned på allt med två mål på sexton sekunder och gjorde att Nashville vann med 4–3.

– Vad gäller tredje perioden så tycker jag att vi förtjänade vår kvittering men det kunde ju inte sluta bättre än att vi sedan fick in ett mål till, säger Forsberg efter matchen.

Han kvitterade till 3–3 för Nashville med 38 sekunder kvar av matchen och sedan gjorde Jakov Trenin segermålet med bara 22 sekunder kvar. Forsberg stod även för kvitteringen till 1–1 för Nashville i den första periodens sista minut.

ANNONS

Forsbergs svenske anfallskollega Gustav Nyquist stod för två assist, en av dem till Forsbergs 3–3-mål.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS