Mak Lind ska enligt uppgifter vara FC Trollhättans ersättare till William Lundin.
Mak Lind ska enligt uppgifter vara FC Trollhättans ersättare till William Lundin. Bild: SUVAD MRKONJIC

Uppgifter: Mak Lind blir ny manager i FC Trollhättan

TTELA har tidigare berättat om den pågående dialogen mellan parterna och nu skriver Fotbolltransfers att saken ska vara klar. Enligt sajten blir Mak Lind ny manager för FC Trollhättan.

ANNONS

FC Trollhättan har sedan det stod klart att William Lundin, som nu blivit assisterande tränare i IFK Göteborg, skulle lämna sitt uppdrag som tränare och sportchef för klubben letat efter en ersättare att ta över.

Flertalet kandidater har funnits och för en dryg vecka sedan kunde TTELA berätta att den tidigare Norrbytränaren och tillika Häcken- och Halmstadspelaren Mak Lind var en av dem.

Lind såg FCT:s träningsmatch mot just BK Häcken på Bravida Arena och bekräftade därefter en dialog med ettanklubben.

– Sedan det blev känt att jag sagt upp mitt avtal med Norrby har jag pratat med flera klubbar, FC Trollhättan är en, sa Mak Lind till TTELA då.

ANNONS

Uppger intresse från superettan

Nu har också FC Trollhättan gjort sitt val och kommer att presentera sin nya huvudtränare inom kort, och enligt uppgifter ska det vara just Mak Lind som fått jobbet.

Det är Fotbolltransfers som under fredagen gått ut med att 34-åringen blir FCT:s nya manager. Han får i så fall samma uppdrag som William Lundin tidigare haft, med både tränar- och sportchefsansvar.

Enligt sajten har Mak Lind även uppvaktats av GAIS och Utsikten för en sportchefsroll, men där FCT prioriterats med anledning av att uppdraget där även innebär att träna laget.

TTELA har varit i kontakt med Mak Lind som väljer att inte kommentera uppgifterna.

LÄS MER:Mak är ett namn för FCT

ANNONS