Saman Ghoddos. Arkivbild.
Saman Ghoddos. Arkivbild. Bild: Adam Davy/AP/TT

Ghoddos övergång klipp för Östersund

ANNONS

Saman Ghoddos fotbollskarriär i England fortsätter i minst drygt två år till. Brentford, topplag i Championship, har köpt loss den 27-årige förre Östersundsprofilen från franska Amiens och skrivit kontrakt med honom till 2023, med option på ytterligare ett år.

Enligt Länstidningen, som hänvisar till franska L'Equipe, blir övergången ett klipp även för Östersund som får drygt två miljoner kronor.

Malmöfödde Ghoddos, som valt att representera Iran på landslagsnivå, hamnade i Brentford i september på ett ettårigt låneavtal. Nu görs övergången permanent.

Saman Ghoddos gjorde sitt första mål för Londonklubben i FA-cupsegern över Middlesbrough i helgen och har spelat 19 matcher sedan han kom i höstas.

ANNONS

Brentford kvalade till Premier League förra säsongen men föll i finalen mot Fulham efter förlängning. Nu ligger laget på fjärde plats i Championship med 41 poäng efter 22 matcher. De två främsta lagen går direkt upp medan de fyra följande får kvala.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS