Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
TTELA:s sportchef Toni Andersson och Gripens Tony Eklind.

Häng med på vår storsatsning på bandy på ttela.se

En lång och i många stycken framgångsrik lokal fotbollssäsong är snart till ända. Punkt för densamma kommer FC Trollhättan att sätta, endera i och med lördagens möte med IFK Berga i kvalomgång ett till division 1 – en match som vi naturligtvis direktsänder på ttela.se – eller (helst) nästa helg i den andra och avslutande kvalomgången.

Våra livesändningar av allehanda sporter sedan starten i september i fjol har blivit ett omåttligt populärt och uppskattat komplement till traditionell bevakning med penna, anteckningsblock och stillbildskamera.

Att i realtid få se sina favoritlag på lokal nivå i exempelvis fotboll, ishockey och bandy är för de flesta en ynnest och som dessutom ingår i det månatliga priset om du prenumererar på papperstidningen.

Digital prenumeration

Gör du det inte har du tillgång till allt på ttela.se om du väljer en digital prenumeration för en knapp hundralapp i månaden.

Det kan definitivt vara värt pengarna och inte minst om du är bandyintresserad. Inte nog med att du får highlights från IFK Vänersborgs samtliga elitseriematcher, nu står vi också i startgroparna för en massiv satsning på rörlig bevakning av Gripen Trollhättan BK.

"Elva högtids­stunder således för den som gillar bandy i ­allmänhet och GBK i synnerhet"

I samarbete med Svenska Bandyförbundet, Staylive och GBK kommer vi att livesända nio av totalt elva hemmamatcher i Slättbergshallen, preliminärt också de båda bortamatcherna mot Kalix Bandy och Katrineholm Bandy.

Elva högtidsstunder således för den som gillar bandy i allmänhet och GBK i synnerhet och genom det nyhetsrättsavtal vi har tecknat med SvBF äger vi också rätten att sända Blåsut BK:s och Vargön BK:s matcher i division 1.

Något vi gjorde redan förra säsongen i några fall och som var uppskattat av våra kunder.

Sändningslista bandy

Följande matcher med Gripen inblandat står på TTELA-sportens sändningslista från och med nu fram tills det att serien sätter punkt i slutet av februari.

Söndag 25/11: Kalix-Gripen (prel)

Söndag 2/12: Gripen-Västanfors

Onsdag 26/12: Gripen-Kungälv

2019

Fredag 4/1: Gripen-Nässjö

Lördag 12/1: Gripen IFK Rättvik

Söndag 13/1: Gripen-Peace & Love City Bandy

Söndag 20/1: Katrineholm Bandy-Gripen (prel)

Lördag 2/2: Gripen-Örebro

Lördag 16/2: Gripen-LAIK

Samarbetet består i att Gripen filmar matcherna och att vi på TTELA-sporten kommenterar, ibland med experthjälp. Förra säsongen till exempel gästade damlandslagets förbundskapten Magnus Nordin en av våra livesända Gripenmatcher, en annan gång stod GBK-profilen Daniel Larsson för expertkommentarerna.

Sändningslista ishockey

Väl mött till en späckad bandysäsong, och glöm inte heller att vi satsar hårt och stort på livesändningar från utvalda matcher i hockeytvåan med VHC och THC.

Så här ser den preliminära sändningslistan ut under återstoden av grundserien:

Lördag 24/11: VHC-Grästorp

Onsdag 5/12: THC-Stenungsund

Söndag 9/12: VHC-Töreboda

Onsdag 12/12: VHC-Borås

Söndag 16/12: THC-Bäcken

Förutom bandy och ishockey kommer också lite annat smått och gott från det lokala idrottslivet att sändas på ttela.se.

Så än en gång – du får mycket för pengarna om du skaffar en digital prenumeration på ttela.se!