Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Hamrén tänker inte bjuda upp

Det blir som väntat en försvarsinriktad svensk startelva mot Tyskland.Erik Hamrén ville på den sista presskonferensen inför VM-kvalet förstås inte avslöja några detaljer, men gör ingen hemlighet av att han förväntar sig att Tyskland kommer att föra spelet.
- Vi kommer inte ut med tron att det är vi som ska föra matchen, att det är vi som ska bjuda upp till dans, säger Hamrén. - Ska vi vinna här, måste vi vara väldigt, väldigt bra defensivt. Vi kommer att ha ett mittfält med mer defensiv balans till exempel. Men hur vi kommer att ställa upp får ni vänta med till i morgon.

Hamrén fick på presskonferensen också frågan om vad som talar för svensk seger på Berlins Olympiastadion i morgon.

Svaret blev kort och koncist.

- Det är väl inget som talar för att vi ska vinna i morgon. Allt talar väl för att Tyskland ska vinna - och det är väl kanske det som talar för oss.

Senaste gången Sverige spelade mot Tyskland, i Göteborg på hösten 2010, klarade Sverige dock 0-0. En bra match att inspireras av.

- Jag förväntar mig en helt annan match nu, utmaningen är betydligt större. Men självklart finns det en hel del bitar i den matchen som vi måste uppfylla nu också.