Anthony van den Hurk toppar skytteligan i superettan. Arkivbild.
Anthony van den Hurk toppar skytteligan i superettan. Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Helsingborg krossade jumbon Falkenberg

ANNONS

Helsingborg tog en tung skalp hemma mot Falkenberg i superettan-fotbollen. Hemmalaget vann med klara 4–0 efter att skytteligaledaren Anthony van den Hurk gjort tre av målen.

För Falkenberg, som åkte ur allsvenskan i fjol tillsammans med just Helsingborg, är det fortsatt blytungt. Hallänningarna har endast skrapat ihop tio poäng på 13 matcher och ligger sist i tabellen.

Matchen mellan Öster och Jönköpings södra försenades på grund av ett åskoväder. Efter sex minuter på planen fick spelarna vända in i omklädningsrummet igen.

Men matchen kunde återupptas och då var Öster starkast. Hemmalaget vann Smålandsderbyt med 1–0 tack vare Isak Magnussons mål i första halvlek.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS