NHL-proffsen tillbaka i Lödöseborg

Det har nästan blivit en tradition att Lödöseborgs sommaris gästas av NHL-proffs efter säsongen. I år är dock förutsättningarna annorlunda för Kevin Fiala och gänget, som väntar på besked huruvida säsongen ska spelas klart eller inte.
– Vi vet inget alls i nuläget, och om beskedet att vi ska spela kommer så är det bara att packa ihop och åka tillbaka, säger Kevin Fiala.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.