Ny storförlust för LN 70

LN 70 HC har det tufft i hockeytrean. På onsdagskvällen åkte laget på ytterligare en storförlust, den här gången mot Rönnängs IK. Förlustsiffrorna skrevs till 2-9 (1-1, 1-3, 0-5).

|

Först perioden i Tjörns ishall var en ganska jämn historia, det var till och med så att gästerna tog ledningen efter fyra minuters spel genom Rasmus Johansson. Den ledningen fick LN 70 sedan behålla i tio minuter innan Rönnängs kvitterade.

I andra perioden fortsatte LN 70 att hålla jämna steg med Rönnäng. Förvisso tog hemmalaget en tidning ledning, men LN 70 kom tillbaka och kvitterade genom Robin Berggren Säfström. Innan perioden var över kunde dock Mathias Bergström först ge hemmalaget ledningen igen, och sedan utöka den.

I tredje perioden klappade LN 70 ihop totalt och hemmalaget kunde göra fem mål innan matchen var över.

Förlusten var LN 70:s sjätte på åtta matcher, som om inte det vore nog är målskillnaden förkrossande -40.