THC Ladies snodde poäng av topplag

Ett bra anfallsspel lade grunden för en poäng för THC Ladies mot topplaget Karlskrona HK.
– Jag är supernöjd med att vi tar poäng, säger Kent-Arne Svensson, tränare.

THC Ladies inledde bra i matchen mot tabelltvåan Karlskrona och ledde med 2–0, mål av Hanna Thuvik och Ellen Lundin, efter första perioden.

I andra hämtade Karlskrona upp till 2–2, men innan andra periodvilan gick THC upp i ledning igen när Hanna Thuvik och Ellen Lundin återigen stod för varsitt mål.

I tredje perioden hämtade Karlskrona upp underläge till ledning 5–4, innan Wilma Forsman tvingade fram en förlängning med sitt 5–5-mål.

Förlängningen blev mållös, och i straffavgörande kunde Karlskrona sedan knipa den extra poängen.

– Vi har jättebra lägen att avgöra i förlängningen, så det var tråkigt att vi inte fick med oss alla tre poängen. Men kul med en poäng. Vi gör vår bästa match anfallsmässigt, utan tvekan, säger lagets tränare Kent-Arne Svensson.