Trollhättans HC-tränaren Peter Berntsson och hans mannar får jaga vidare mot första segern. Bild: Christian Flodin

Trollhättans nya mörker – totalt överkörda igen

Trollhättans HC fortsätter vara fortsättningsseriens slagpåse. Under onsdagskvällen blev laget totalt utspelade av Stenungsund och förlorade matchen med förkrossande 0–11.

|

De börjar mer och mer se ut som att Trollhättans HC kommer att få spela kval för sin fortsatta existens i HockeyTvåan. När laget tog emot Stenungsund, som till skillnad från THC ligger i toppskiktet av tabellen, blev det aldrig ens det minsta spännande.

Gästerna hade visserligen ”bara” med sig en 2–0-ledning från den första perioden och där och då var THC fortfarande med i matchen.

Men det skulle bli betydligt värre.

När i det närmaste halva matchen spelats fick THC-målvakten Erik Brunberg lämna kassen och ge plats för VHC-lånet Felix Hedqvist Persson. Då var ställningen 0–5 sett med Trollhätteögon. Men Hedqvist Persson skulle lämnas lika hjälplös även han.

Det blev till slut 11–0 till Stenungsund och för Trollhättans del innebär det lagets sjätte raka förlust i fortsättningsserien på lika många matcher och man har nu -30 i målskillnad under den perioden. Laget har fortfarande, inkluderat höstsäsongen, ännu inte vunnit en drabbning efter ordinarie matchtid.