Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Carl Holmberg gjorde VHC:s 2-1-mål.

VHC avslutade med seger

VHC vann en betydelselös avslutningsmatch mot Töreboda med 3-1 och slutade sexa i grundserien. – Vi vann rättvist, säger assisterande VHC-tränaren Peter Andersson.

Med huvudmålet att nå alltvåan borta, var målsättningen att vinna den avslutande matchen i grundserien och hålla en bra hemmastatistik. Det lyckades VHC med, trots en slätstruken insats.

– Det var inte en av våra bättre matcher, men 3-1 var i underkant. Vi kunde ha gjort mål på mycket mer, säger Peter Andersson.

Gästerna tog ledningen mitt i den första perioden, men VHC kunde kvittera genom Måns Lindqvist precis innan den första period- vilan.

I den andra rundan tog VHC ledningen efter mål av Carl Holmberg och Rasmus Nilsson avslutade sedan med att göra ytterligare ett VHC-mål i den sista perioden.

Därmed avslutade VHC säsongen på bästa sätt och tar nu sikte på att vinna fortsättningsserien efter nyår. Där väntar delvis ett annat motstånd.

– Vi hade målet att vara i alltvåan efter nyår, men får nu försöka ta oss vidare bakvägen i stället, säger Peter Andersson, som hoppas på att få tillbaka skadade spelare till laget.

– Vi har inte spelat med det bästa laget ännu under säsongen. Om vi kan göra det har vi ett slagkraftigt lag. Det vet vi och vi vet vad vi kan. Nu får vi träna hårt under jul- uppehållet.

Fortsättningsserien inleds den 8:e januari.