Andrée Jeglertz, till höger, presenteras som ny dansk förbundskapten.
Andrée Jeglertz, till höger, presenteras som ny dansk förbundskapten. Bild: Mads Claus Rasmussen/Ritzau/TT

Jeglertz tar nytt jobb – lämnar Linköping

Andrée Jeglertz lämnar Linköping FC, damallsvenskan och landet i sommar. Då tar han över som förbundskapten för det danska damlandslaget. "Även om det känns som rätt steg att ta är det samtidigt vemodigt" säger han till LFC:s hemsida.

ANNONS

Jeglertz, 51, hoppade på uppdraget i Linköping i början av 2021. Under hans tid har LFC återtagit positionen som ett damallsvenskt topplag.

Det har branschen noterat. I dag fick han jobbet som Danmarks blivande förbundskapten.

Han lämnar Linköping mitt i säsongen.

"Det har varit två och ett halvt fantastiska år och jag har älskat att gå till jobbet varje dag. Det nya uppdraget är en spännande utmaning för mig och även om det känns som rätt steg att ta är det samtidigt vemodigt", säger Jeglertz i ett pressmeddelande.

Jeglertz gör sin sista arbetsdag i Linköping den 31 juli. Klubben arbetar med att hitta hans ersättare.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS