Paolo Maldini får lämna Milan. Arkivbild.
Paolo Maldini får lämna Milan. Arkivbild. Bild: Spada/AP/TT

Klart: Maldini lämnar Milan

ANNONS

Ikonen Paolo Maldini lämnar sitt uppdrag som sportchef för Milan, skriver den italienska fotbollsklubben på sin webbplats.

Maldini, som under sin tid som spelare gjorde mer än 900 matcher för Milan, har varit sportchef sedan 2019. På senare tid uppges han ha hamnat på kant med Gerry Cardinale.

"Vi vill tacka honom för det jobb han har gjort, som ledde till att vi tog oss tillbaka till Champions League och som gjorde att vi vann ligan säsongen 2021-2022", skriver Milan på sin webbplats om Maldini.

Milan har inte någon ny sportchef på plats. I stället kommer ett team av personer ta över Maldinis arbetsuppgifter, skriver klubben.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS