Dejan Kulusevski låg bakom ledningsmålet borta mot Dynamo Kiev.
Dejan Kulusevski låg bakom ledningsmålet borta mot Dynamo Kiev. Bild: Valentyn Ogirenko

Kulusevski bakom Juve-seger

Dejan Kulusevskis Juventus har fått en smakstart på Champions League. Borta mot Dynamo Kiev låg svensken bakom ledningsmålet. Italienarna vann med 2-0 i Ukraina.

Efter lördagens 1-1-match borta mot Crotone i Serie A spände Juventus musklerna i Champions League-premiären borta mot Dynamo Kiev.

Italienarna vann med 2-0 efter dubbla fullträffar från nygamle anfallaren Alvaro Morata.

Efter en mållös första halvlek var det direkt i upptakten på den andra som ledningsmålet kom. Svenske Dejan Kulusevski avlossade ett bra skott som målvakten Georgi Busjtjan inte kunde hålla. Returen rakade Morata in. Tio minuter senare byttes svensken ut och precis före full tid kom också tvåan. Storstjärnan Cristiano Ronaldo sitter i coronakarantän och fanns inte tillgänglig.

Barcelona och ungerska Ferencváros återfinns i samma grupp.