Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Barcelonas Robert Lewandowski fick en klocka stulen under torsdagen. Nu uppger katalansk polis att de har hittat den. Arkivbild.
Barcelonas Robert Lewandowski fick en klocka stulen under torsdagen. Nu uppger katalansk polis att de har hittat den. Arkivbild. Bild: Joan Monfort/AP/TT

Lewandowski fick klocka stulen – man gripen

Stjärnanfallaren Robert Lewandowski fick en klocka stulen när han stannade för att skriva autografer innan en Barcelona-träning på torsdagen.
Nu meddelar katalansk polis att de har hittat klockan.

Enligt polisen gick en ung man fram och ryckte en klocka från Robert Lewandowskis handled innan en Barcelona-träning på torsdagen.

Efter händelsen uppges Lewandowski ha följt efter tjuven i sin bil, men tappat bort honom.

Polisen meddelar nu att de har gripit en 19-årig man, som gömde sig i buskarna nära Barcelonas arena. Därefter hittade de klockan i närheten.

Mannen greps för "våldsamt rån", uppger polisen. De förklarade att även om Lewandowski inte skadades, anses det vara våldsamt att ha avlägsnat klockan från hans handled.

Spanska medier rapporterar att klockan var av märket Patek Phillippe och värd omkring 70 000 euro, vilket motsvarar ungefär 700 000 svenska kronor.