Felix Burestedt.
Felix Burestedt. Bild: Pedro Pardo AFP/TT

Mörkt för Burestedt – trots storseger

ANNONS

Felix Burestedt studsade tillbaka efter stjärnsmällen mot Tien-Chen Chou i OS-premiären. Badmintonsvensken slog kanadensiske Bryan Yang i två raka set med siffrorna 21–12, 21–17.

Svensken vann första set med klara 21–12 och fortsatte briljera i inledningen av det andra. Men kanadensaren reste sig och spelade bländande badminton, vilket resulterade att han både kom i kapp och gick förbi.

Då vaknade Burestedt till liv och drog ifrån igen. 26-åringen vann till slut andra set med 21–17.

Det ska dock mycket till för att det ska bli något avancemang i turneringen. Tien-Chen Chou har allting i egna händer inför onsdagens avslutande gruppspelsmatch mot Brian Yang, där bara en av tre går vidare till utslagsrundorna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS