Mbappé stannar i Paris SG

Efter alla om och men, spekulationer och rykten – nu kan det slås fast: Kylian Mbappé stannar i Paris SG. Anfallsstjärnan förlänger sitt kontrakt till och med säsongen 2025.

ANNONS

Mbappé har flitigt kopplats samman med en övergång till Real Madrid, men på lördagskvällen kom den officiella bekräftelsen att han blir den franska storklubben trogen i ytterligare några år.

Mbappé kom till PSG från Monaco på lån 2017. Året därpå köpte PSG loss honom för runt 1,8 miljarder kronor.

Enligt franska L'Equipe får 23-åringen en bonus på 1,5 miljard kronor för det nya kontraktet. Totalt ska det nya avtalet vara vara värt uppemot 6 miljarder kronor.

Dessutom får fransmannen tillgång till majoriteten av intäkterna från sina bildrättigheter, skriver Expressen.

– Jag är mycket glad över att stanna i Frankrike, i Paris, i min stad, sade Mbappé till supportar inför kvällens avslutande ligamatch mot Metz hemma på Parc des Princes.

ANNONS

Fansen blev inte mindre glada under matchen. Mbappé firade sitt nya kontrakt med att stänka in ett hattrick i de sedan länge klara ligamästarnas 5–0-seger.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS