En Newcastle-supporter uppges ha blivit knivhuggen i Milano. Arkivbild.
En Newcastle-supporter uppges ha blivit knivhuggen i Milano. Arkivbild. Bild: Jon Super/AP/TT

Newcastle-supporter knivhuggen inför CL-mötet

ANNONS

En Newcastle supporter har blivit knivhuggen i Milano inför kvällens bortamatch i Champions League mot AC Milan.

Det uppger Sky Sports.

Sky skriver att en man i 50-årsåldern attackerades av en grupp maskerade män när han var ute på stan med sin son och en vän.

Mannen uppges ha huggits i rygg och armar, men hans tillstånd ska vara stabilt efter att ha spenderat natten på sjukhus.

"Vi är djupt bekymrade över rapporterna om att en supporter blivit allvarligt misshandlad i Milano och vi arbetar med lokala myndigheter för att få mer förståelse. Våra tankar är med supportern och dennes familj och vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande", säger Newcastle i ett uttalande.

ANNONS

Matchen mellan Milan och Newcastle spelas 18.45, svensk tid.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS