Ny tränare klar för IFK Göteborg – William Lundin tillbaka till assisterande roll

Efter några månader med delat huvudansvar för IFK Göteborgs a-lag är den förre FC Trollhättan-tränaren William Lundin nu tillbaka i sin roll som assisterande. Detta efter att klubben under onsdagens presskonferens presenterat Jens Berthel Askou som ny huvudtränare.

ANNONS

I slutet av förra året stod det klart att FC Trollhättans förre tränare William Lundin tog klivet över till att bli assisterande tränare i IFK Göteborg – en arbetsbeskrivning som i början av mars ändrades till huvudtränare i samband med att Mikael Stahre fick sparken.

Tre månader av delat huvudansvar följde för Lundin, där IFK Göteborg stått för en av lagets sämsta säsongsinledningar i modern tid efter att endast ha tagit sju poäng på de inledande elva matcherna i allsvenskan.

Med en match kvar innan sommaruppehållet presenterade klubben under onsdagen danske Jens Berthel Askou som ny huvudtränare – och William Lundin går, tillsammans med Alexander Tengryd, tillbaka till att vara assisterande tränare för laget.

ANNONS

LÄS MER:Askou ny tränare i Göteborg: "Stolt och glad"

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS