Ronaldo fyramålsskytt mot Girona

|

Cristiano Ronaldo fortsätter att ösa in mål i La Liga. På söndagen smällde han in fyra stycken i den målrika 6–3-matchen mot Girona.

Ronaldo öppnade målskyttet med 1–0 efter 11 minuter men Girona kvitterade i 29:e minuten och lyckades hålla oavgjort halvleken ut.

I andra halvlek gjorde Ronaldo snabbt 2–1 och sedan rann siffrorna iväg. Förutom Ronaldos fyra mål gjorde Lucas Vazquez och inhopparen Gareth Bale varsitt.

Cristiano Ronaldo har nu gjort 22 mål i La Liga och ligger bara tre mål efter skytteligaledaren Lionel Messi, vars Barcelona slog Athletic Bilbao med 2–0 efter ett mål av argentinaren.

Real Madrid ligger trea i ligan med 60 poäng, 15 efter suveräna serieledaren Barcelona och fyra efter Atlético Madrid som fick stryk av Villareal med 1–2.