Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

San Joses Melker Karlsson och Erik Karlsson firar ett mål i tredje perioden.

2 x Karlsson tog San Jose till seger

Erik Karlsson gjorde ett mål och tre assist och Melker Karlsson gjorde två mål i NHL-matchen mot Edmonton, som slutade med 7–4-seger för San Jose.

Stjärnbacken Erik Karlsson var tillbaka efter att ha varit avstängd i två matcher på grund av en huvudtackling mot Los Angeles-spelaren Austin Wagner när lagen möttes strax före jul. Sedan dess har Karlsson fått sitta bredvid och titta på när lagkamraterna spelat förlustmatch mot Arizona och segrat mot Anaheim.

- Ibland är det bra att titta på matcher på avstånd, även om jag inte ville det eller tyckte att jag förtjänade det. Men nu blev det så och jag var redo att spela i dag och det är skönt att vara tillbaka, säger Erik Karlsson i en intervju med NBC Sports efter matchen.

Erik Karlssons mål blev hans tredje för säsongen och Melker Karlsson gjorde sitt femte och sjätte.

Han säger att laget spelade bra och lyckades dra nytta av de tillfällen som dök upp, vilket ledde till att laget för tredje gången under säsongen gjorde sju mål i en match.

Lagkamraten Logan Couture stod också för två mål, och Joonas Donskoi och Tomas Hertl ett mål och en assist var för laget.

Edmontons Connor McDavid gjorde också två mål, matchens första och det sista som kom med bara sekunder kvar av den målrika matchen.