Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Alexander Kacaniklic (till vänster) får möta Andreas Granqvist (till höger) igen. Denna gång som motståndare i allsvenskan.

Alexander Kacaniklic klar för Hammarby

Hammarby har gjort klart med tidigare landslagsmannen Alexander Kacaniklic, 27, inför kommande allsvenska säsong.

Yttern, som spenderat hela sin seniorkarriär utanför Sveriges gränser, har skrivit på ett treårskontrakt med Stockholmsklubben.

"Att kunna få hit en spelare med Alexanders meritlista innebär ännu ett steg för Hammarby på vägen att etablera sig som en toppklubb i Sverige. Han hade anbud från andra klubbar utomlands men han ville verkligen till Hammarby, och det är vi väldigt glada för. Vi får in en sann klasspelare i en redan väldigt bra trupp, och nu ska vi ge Alex tid att komma i ordentlig form, sedan kommer vi ha mycket stor nytta av honom", säger Jesper Jansson, sportchef, till klubbens webbplats.

Kacaniklic, som även spelat i Fulham och Premier League, kommer närmast från franska Nantes där han spenderat de senaste 2,5 åren. Han har 19 A-landskamper på sin meritlista.

"Det är skönt att det äntligen är klart, och jag är oerhört glad över att vara här. Jag längtar efter att komma igång med laget, och jag längtar efter att spela matcher. Det ska bli väldigt kul", säger Kacaniklic,