Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det svenska damlandslaget, med Kosovare Asllani (mitten) tillbaka i träning, drack mycket vatten inför VM-åttondelsfinalen mot Kanada på Parc des Princes.

Asllani tillbaka: "Kör på, det är lugnt"

Kosovare Asllani var tillbaka på fotbollsplanen när Sverige tränade dagen före VM-åttondelsfinalen mot Kanada i Paris. Madelen Janogy inledde söndagens träning med att få lättare behandling vid sidan av. Hon anslöt däremot till de inledande övningarna, efter att ha fått hjälp att stretcha ut låren.

- Alla var med, inga konstigheter. Asllani kör på, det är lugnt, säger landslagets presschef Fredrik Madestam.

Sveriges mittfältsstjärna stod över midsommardagens träning efter en smäll på hälen mot USA (0–2) i torsdags. Yttern Janogy har haft problem med en lättare lårskada de senaste dagarna och vilades i gruppspelsfinalen.

Samtidigt fortsätter det att bli varmare i Frankrikes huvudstad. På Sveriges träningsanläggning i Croissy-sur-Seine, väster om Paris, var lunchtemperaturen en bit över 25 grader i skuggan. Flera av spelarna var noggranna med att dricka vatten för att hålla vätskebalansen och smörja in sig med solskydd för att inte bränna sig i solen.