Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Östersunds Brwa Nouri. Arkivbild.

Brwa Nouri hoppfull inför fortsättningen

Förlusten mot Athletic Bilbao förändrar ingenting. Östersunds Brwa Nouri är inställd på en vinter med Europa League-spel.

För att tydligt visa besvikelsen efter 0–1 mot Athletic Bilbao hade Brwa Nouri dragit luvan över huvudet när han lämnade Östersunds omklädningsrum.

Men tonläget gav tydliga signaler om en helt annan känsla. Där fanns en tydlig optimism och tro inför fortsättningen av Europa League.

"Mycket att lära"

- Det finns otroligt mycket att lära sig från en sådan här typ av match, som människa och som fotbollsspelare, säger han.

- Det finns otroligt mycket erfarenhet att hämta, och det kommer vi att göra för vi har en grym tränare som är bra på det. Han är bra på att ge oss perspektiv, säga vad vi ska kolla på och hur vi ska analysera den här matchen.

Det är Graham Potter som ska ge direktiven till matcherna mot Luhansk den 23 november och Hertha Berlin den 7 december, sedan är det upp till spelarna att säkra klubbens fortsatta spel ute i Europa. Nouri är säker på att Östersund kommer att vara ett av lagen som får spela sextondelsfinal i februari.

"Bli bättre"

- Vi har allt i egna händer, vi leder gruppen och vi har skaffat oss ett bra utgångsläge. Om någon innan säsongen hade sagt till mig att vi skulle ha sju poäng efter fyra matcher av Europa Leagues gruppspel mot sådana här motståndare så hade jag tagit det, säger han.

- Nu laddar vi om genom att ta lärdom och att bli bättre.

TT: Vad tar du med dig?

- Smarta beslut. Man såg hur de (Athletic Bilbao-spelarna) hade koll på saker, att de hela tiden visste vad de skulle göra innan de fick bollen. Där skiljer det ändå nivåer mellan oss. Det är något som jag kan ta med mig till framtiden, säger Brwa Nouri.