Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Linus Hallenius lämnar GIF Sundsvall. Arkivbild.

Hallenius lämnar: "Inte många chanser kvar"

Gif Sundsvalls lagkapten och skyttekung Linus Hallenius lämnar för spel i Apoel från Nicosia, meddelar den cypriotiska fotbollsklubben. Den 30-årige anfallaren, som öst in mål i allsvenskan de senaste åren, har skrivit på ett tvåårskontrakt.

- Jag vill det här och jag känner att jag kanske inte har så många chanser kvar i mig. I vintras kändes Sundsvall som det bästa alternativet på alla sätt och vis. Nu har det vuxit fram en känsla att jag kanske ångrar mig. Det här är något jag vill göra, säger anfallaren till Sundsvalls Tidning.

Hallenius återvände till hemstaden Sundsvall i januari 2017 och har fått ny fart på karriären under de senaste säsongerna. Förra året slutade han tvåa i allsvenskans skytteliga med sina 18 mål på 29 matcher, och såg till att "Giffarna" slutade på en överraskande åttonde plats i tabellen.

Under våren har Hallenius noterats för sex mål på 13 matcher, samtidigt som det gått tyngre för Sundsvall. Klubben, som är ekonomiskt tyngd, är indragen i bottenstriden och låg på 13:e plats inför det pågående sommaruppehållet.