Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Harry Kane får behandling på plan under matchen mellan Tottenham och Manchester CIty. Kane riskerar nu att missa resten av säsongen.

Kane kan missa resten av säsongen: "Bedrövad"

Harry Kane lämnade Champions League-mötet med Manchester City på kryckor och en pjäxa runt vänster fot. Tottenhams stjärnanfallare ser ut att missa jakten på en Europatitel och sluttampen i Premier League. "Bedrövad över att kliva av skadad", skriver Kane på Twitter.

Tottenham hemmabesegrade Manchester City med 1–0 i tisdagens engelska kvartsfinalmöte i Champions League i London. Men den viktiga segern hade ett högt pris.

I den 58:e matchminuten tvingades stjärnanfallaren Harry Kane, som gjort 24 mål i alla tävlingar den här säsongen, till byte efter en tuff tackling från Fabian Delph.

- Vi kommer att vara utan honom, kanske resten av säsongen, säger tränaren Mauricio Pochettino

Tottenhams tränare Mauricio Pochettino skällde på Delph efter situationen, där Manchester City-mittfältaren under en kort stund såg ut att stå på Kanes vrist medan de två kämpade om bollen.

- Han var så aggressiv mot Harry, säger Pochettino.

Skadad på samma ställe

Skadan är på samma ställe som den skada som tvingade Kane till två månaders vila tidigare i år.

- Vi är väldigt ledsna och besvikna för skadan. Han har inte mycket tid på sig att bli hel, säger Pochettino om sin stjärna, enligt BBC.

Kane lämnade "Spurs" nya hemmaarena på kryckor och en pjäxa runt vänsterfoten med en befarad allvarlig fotledsskada, enligt BBC. Den engelske landslagskaptenen undersöks under onsdagen och skriver själv på Twitter:

"Bedrövad över att kliva av skadad, men varje bakslag är ett tillfälle att komma tillbaka starkare än någonsin. Mäktig avslutning av killarna, att fortsätta och vinna!"

"Det ser inte bra ut"

Men Pochettino räknar inte med 25-åringen i lördagens Premier League-match hemma mot Huddersfield eller Champions League-kvartsfinalreturen borta mot City om en vecka.

I ligaspelet jagar fjärdeplacerade Tottenham viktiga poäng med sex omgångar kvar.

- Vi kan bara se framåt och hoppas att det inte är en så farlig skada och att han kan återhämta sig så fort som möjligt, men det ser inte bra ut, säger Mauricio Pochettino.