Robin Lehner fredar kassen i matchen mot Philadelphia. Till slut hade han släppt in två puckar, men hans Buffalo vann matchen med 4–2.

Lehner ledde Buffalo till seger

Robin Lehner hade en stor kväll och var starkt bidragande till att hans Buffalo kunde hemmabesegra Philadelphia med 4–2 i NHL-hockeyn.

|

Robin Lehner stod för 33 räddningar när Buffalo bröt en tre matcher lång förlustsvit.

- Han har spelat riktigt bra på slutet och hållit oss kvar i matcherna och gjort viktiga räddningar. Det var likadant i dag. Kul att se att han belönas för sina insatser, säger segerskytten Jack Eichel.

26-årige Lehner var bara minuter ifrån att hålla nollan. Matchen var länge målsnål, men i slutet blev det ändring på det. Alla mål kom i den sista perioden varav fyra i det absoluta slutskedet. Stor matchvinnare blev Jack Eichel som med sina två mål i tom kasse såg till att Philadelphia aldrig kom i kapp.

I Calgary stod Mikael Backlund för en assist i 2–3-förlusten mot Montreal och i Phoenix gjorde Christian Djoos samma sak när han var med och bidrog till att tvinga fram en förlängning för sitt Washington. Liksom för Calgary blev det dock inga poäng för Washington heller.