Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Malmö FF har tre raka utan seger i allsvenskan och mot Djurgården kom säsongens första förlust.

Lewicki: "Vi är inte tillräckligt bra"

Det var en smäll som tog. Djurgårdens 3–0 sved rejält och mittfältaren Oscar Lewicki var ärlig efter säsongens första förlust.

De två senaste årens svenska mästare tippades nyligen allmänt ha vad som krävs för att springa hem även årets allsvenska.

Just nu är det knappt styrfart mot Lennart Johanssons pokal.

Tino Kadeweres två mål och Dzenis Kozicas spik i MFF-kistan på tilläggstid var en påminnelse om att skador och sjukdomar får konsekvenser var de än gör besök.

Med flera ordinarie spelare borta av olika skäl var MFF inte i närheten av att ha vad som krävdes för att rå på Djurgården.

- Jag tycker att vi kan kontrollera det i perioder i första halvlek och kommer till lite lägen, men i andra saknades det kvalité.

- Det är för svängigt, säger Lewicki.

Malmö inledde allsvenskan med bortasegern mot Elfsborg men har sedan dess bara tagit två poäng på tre matcher. Inte gott nog för en mästarklubb med den självklara ambitionen att vinna igen. Oscar Lewicki ser allvarligt på läget.

- Det var skarpt läge i dag och det kommer att vara skarpt läge mot BP i nästa match hemma. Det är bara att ta nya tag och upp med huvudet.

- Nu får vi sörja i kväll och vara väldigt besvikna. Sedan är det bara att se framåt.