Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

IFK Göteborgs Robin Söder i kamp med Östersunds Curtis Edwards.

Mållöst i Östersund – Karlsson Lagemyr bröt

IFK Göteborg hade de farligaste lägena i bortamatchen mot Östersund. Men det ville sig inte för "Blåvitt" – och inte heller för Östersund. Matchen på Jämtkraft arena slutade 0–0.

- Det blir kryss i en match som vi borde ha vunnit. Det är inte så att vi kommer hit och är missnöjda med oavgjort, så oödmjuka är vi inte. Men sett till matchbilden är det en match som vi ska vinna nio gånger av tio, säger IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi till C More efter slutsignalen.

Östersunds Ludvig Fritszon medgav att det var tufft för laget på planen.

- De låser oss ganska bra. VI får inte ut bollen på kanterna som vi vill för att komma till inspel. Göteborg gör det bra, det är ett bra lag och de ligger i toppen av serien, säger han.

Göteborg åkte på ett avbräck i den 36:e minuten när Patrik Karlsson Lagemyr tvingades bryta. 22-åringen tog sig för knät och byttes ut mot Sargon Abraham.

Karlsson Lagemyr har varit ett utropstecken under våren för IFK Göteborg med fyra mål och fyra assist. 22-åringen har tidigare i karriären haft problem med skador och har aldrig gjort mer än 15 allsvenska matcher under en och samma säsong.