Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Maic Sema, i blått, debuterade mot sin gamla klubb Örebro under den allsvenska premiärmatchen.

Mållöst när Sema mötte förra klubben

Debut samma dag som han blev spelklar. Då fick Gif Sundsvalls nyförvärv Maic Sema göra sina första 45 minuter i 0–0-matchen mot Örebro.

Strax före halvtid blev Gif Sundsvalls Chidi Omeje liggande efter en duell och vrålade ut sina smärtor. Han kunde inte fortsätta spela i den allsvenska premiären hemma mot Örebro utan ersattes av Sundsvalls färskaste nyförvärv.

Maic Sema, storebror till Östersunds Ken Sema och med förflutet just i Örebro, presenterades förra veckan och blev samma dag som matchen mot Örebro spelklar för sin nya klubb.

"Mycket tikka masala"

Han kom till Sundsvall efter en kortare sejour i den indiska klubben Northeast United.

- Det var mycket tikka masala därborta så jag var rapp i fötterna, säger Sema till C More.

Men trots snabba fötter blev hans 45 minuter lottlösa inför bitvis snöklädda läktare.

Matchen mellan Sundsvall och Örebro var svängig och båda lagen skapade sina beskärda delar av målchanser, men bollen ville inte smita in.

Örebro och Victor Sköld hade matchens finaste chans i den första halvleken när han störtade fram och språngnickade, men bollen smet retligt utanför.

"Jämn match"

David Batanero, ett av fyra spanska inslag i Sundsvalls lag, hade en frispark som smekte Oscar Janssons vänstra stolpe, ett av "Giffarnas" vassaste lägen. Jansson var också nära att sjabbla in en boll efter en dålig mottagning i början av andra halvlek.

- De hade boll ibland och vi hade boll ibland, det var lite farliga chanser från båda håll. Sista halvlek tog vi över lite, de hade lite kontringslägen och jag själv hade ett bra läge, men det var en jämn match i dag, säger Maic Sema.

Men målen lyste, till skillnad mot snön i den norrländska staden, med sin frånvaro och båda lagen fick dela på poängen i den allsvenska premiären.