Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lasse Nielsen lämnade premiärmatchen mot Häcken med smärtor i ett knä. Arkivbild.

MFF drabbades av skada på mittbacken Nielsen

Förutom en utebliven premiärseger gick Malmö FF:s mittback Lasse Nielsen av mötet med Häcken med smärtor i ett knä.

Det dräller av stjärnor i Malmö FF-tränaren Uwe Röslers trupp, men är det en position där bredden saknas är det bland mittbackarna. Mot Häcken i premiären hemma på Stadion (1–1) tvingades mittbacken Lasse Nielsen lämna planen efter en knapp timme efter att ha fått ont i knäet efter en duell.

- Knäet vek sig lite inåt. Han hade helt enkelt för ont och kände sig för ostadig för att spela vidare, säger Jesper Robertsson, MFF:s fysioterapeut.

Knäet kommer att undersökas vidare under tisdagen.

- Jag vill inte direkt nu spekulera i vilken typ av skada det är mer än att det är våld mot insida knä, säger Robertsson.

Förutom de tre startande backarna Nielsen, Rasmus Bengtsson och Behrang Safari har MFF Franz Brorsson och unge Anel Ahmedhodzic i truppen. Brorsson har dock varit skadad under stora delar av försäsongen och varken han eller Ahmedhodzic fanns med i premiärtruppen mot Häcken.

Där fick guldfavoriten MFF nöja sig med 1–1 mot utmanaren från Hisingen efter att ha bränt en straff i den andra halvleken vid ledning med 1–0. Tränaren Rösler var inte nöjd med lagets första halvlek och var överraskad över att hans manskap var nervöst inledningsvis i speluppbyggnaden.

- Du förväntar dig inte det med den ålder och antalet matcher som spelarna har i sitt bagage, säger Rösler.