Francesco Molinari gladdes åt varenda birdieputt som han satte i golftävlingen i Florida.

Molinari puttade sig till seger

|

Francesco Molinari låg fem slag efter täten inför slutvarvet i PGA-tourtävlingen i golf i Florida.

Då började italienaren sätta birdieputt efter birdieputt på Bay Hill-banan i Orlando. Åtta blev det sammanlagt, bland annat en 13,5 meter lång putt på det sista hålet. Det blev en 64-rond för dagen och Molinari klättrade 16 placeringar och vann tävlingen.

- Det var troligen min bästa puttningsrond någonsin, säger British Open-segraren till NBC.

- Jag som trodde att jag var helt utan chans på segern.

Molinari var två slag före engelsmannen Matthew Fitzpatrick och tre före trion Im Sung-Jae, Sydkorea, Tommy Fleetwood, England, och Rafa Cabrera Bello, Spanien.

Henrik Stenson slutade på 17:e plats efter att ha gått ett under par för dagen. Han låg tre under par med två hål kvar att spela och gjorde sedan bogeys på båda hålen.