José Mourinho och Antonio Conte är oense i FA-cupkvartsfinalen på Stamford Bridge förra säsongen. Arkivbild.
José Mourinho och Antonio Conte är oense i FA-cupkvartsfinalen på Stamford Bridge förra säsongen. Arkivbild.

Mourinho: Chelseafansen kommer glömma mig

Ingen kommer att komma ihåg att José Mourinho var Chelseatränare. Det hävdar Manchester United-managern inför helgens stormatch mellan lagen.

ANNONS
|

Portugisen basade över Londonlaget i två sejourer och ledde bland annat klubben till dess första ligatitel på 50 år. Totalt blev det tre Premier League-titlar, lika många i ligacupen och en i FA-cupen.

Under sin korta tid i United har matcherna mot Chelsea lett till heta duster, bland annat rök Mourinho och tränarkollegan Antonio Conte ihop vid sidlinjen i FA-cupen förra säsongen och Mourinhos gamla hemmapublik buade ut honom.

Nu gör Unitedtränaren vad han kan för att tona ner rivaliteten inför matchen på Stamford Bridge.

- Jag har spelat där med Inter och två gånger med Manchester United. Jag måste medge att det känns lite speciellt men i slutändan vill jag vinna som jag gjorde med Inter. Och de (Chelsea) vill vinna som de gjorde förra säsongen, det är som vilken dag som helst, säger han.

ANNONS

- Om ett par år kommer det att kännas ännu mer naturligt, och om fyra eller fem år är det nog ingen som kommer ihåg att jag var Chelseas tränare. Det kommer att kännas normalt.

TT-AFP
ANNONS