José Mourinho tror att hans Manchester United i år är bättre rustade för att nå större framgångar i Premier League. Arkivbild.
José Mourinho tror att hans Manchester United i år är bättre rustade för att nå större framgångar i Premier League. Arkivbild.

Mourinho: Kan slåss om titeln

ANNONS
|

Manchester United vann ligacupen och Europa League förra säsongen, men slutade blott sexa i Premier League. Då med Zlatan Ibrahimovic i truppen.

Nu har klubben bland annat värvat in den svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf och den belgiske anfallaren Romelu Lukaku. Då hävdar klubbens manager – José Mourinho – att klubben är bättre rustad inför kommande säsong för att nå en högre placering.

- Det kommer att bli en tuffare säsong, men jag tror vi har bättre förutsättningar för att slåss om titeln, säger han till BBC.

ANNONS

Men att klubben är uppe och nosar bland de bästa i Europa – där tror Mourinho att United inte riktigt är ännu.

- Vi tog oss till Europa League och var ett av de bästa lagen, nu ska vi spela Champions League och vi är inte ett av de favorittippade lagen, säger han.

För att stabilisera truppen och göra den mer slagkraftig så suktar nu portugisen efter ytterligare nyförvärv inför säsongen.

- En till mittfältare skulle ge oss större bredd och en anfallare som utgår från kanten för att ge oss fler offensiva alternativ, säger han.

Manchester United inleder Premier League hemma på Old Trafford mot West Ham den 13 augusti.

TT-Reuters
ANNONS