Potter förlänger med Östersund

Glöm spekulationerna: Graham Potter stannar i Östersund. Succétränaren har skrivit ett nytt fyraårskontrakt med klubben.

ANNONS
|

Han har varit med på hela resan från omstarten i division 2 säsongen 2011, via guld i svenska cupen förra våren – till stormatcherna mot Arsenal i Europa Leagues 16-delsfinaler. Tränaren Graham Potter har lyfts fram som nyckelfiguren bakom Östersunds oväntade succé.

Därefter har också spekulationer om prestigefyllda tränaruppdrag i Premier League florerat i svensk och internationell press. Men någon glamorös flytt verkar inte bli av den närmaste tiden. Graham Potter har skrivit på ett fyraårskontrakt med Östersund, meddelar klubben.

- Jag har aldrig varit på väg härifrån. Det har aldrig funnits någon sanning i det som skrivits, men det är ju alltid spekulationer inom fotbollen, säger Graham Potter till klubbens hemsida.

ANNONS

- Man kan se det som ett bevis på hur bra jag trivs här.

Potter säger att målet är att vinna SM-guld och att han inte har bråttom att lämna.

- Jag trivs också att bo här i Jämtland så jag kan inte ge något svar på hur länge jag är kvar. Jo, förresten det kan jag. När jag känner att jag inte längre kan utveckla och förbättra det här laget. Då tackar jag för mig.

TT
ANNONS