Pressat United vann enkelt

En utvisning och en missad straff hindrade inte Manchester United från att sudda bort krisstämpeln. Åtminstone tillfälligt. Storklubben, med Victor Nilsson Lindelöf i startuppställningen, vann med 2–0 borta mot Burnley.

|

United hade efter premiärsegern förlorat två raka matcher och släppt in sex mål.

Pressen på managern José Mourinho och hans lag var stor inför bortamötet med Burnley.

Landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf gjorde sin tredje match från start denna säsong efter att ha börjat på bänken senast mot Tottenham (0–3), bytts in och uppträtt darrigt.

Välbehövlig seger

Den här eftermiddagen var Nilsson Lindelöf och Unitedförsvaret mer synkat och pressades inte speciellt ofta. En välbehövlig match för svensken inför kommande veckans landskamper mot Österrike borta och hemmamatchen mot Turkiet i Nations League.

United tog snabbt tag i matchen och Romelu Lukaku fick fart på målskyttet. Han nickade in 1–0 i 27:e minuten och sköt 2–0 precis före paus. Efter paus brände belgaren dock ett par öppna lägen för att fullborda ett hattrick.

Allt gick inte på räls för Mourinhos lag. Paul Pogba brände en straff i 69:e minuten och två minuter senare visades Marcus Rashford ut då han gjorde en skallningsrörelse mot Phil Bardsley sedan duon haft en intern uppgörelse. Då hade inhopparen Rashford bara varit på plan i tio minuter.

United kunde dock reda ut det numerära underläget och ta en välbehövlig seger.

Watford skrällde

Watford skrällvann det tidiga toppmötet med Tottenham och vände 0–1 till 2–1 efter två nickmål av Troy Deeney och Craig Cathcart. Ken Sema fick se sitt lag vinna från bänken.

Därmed är Watford tillsammans med Liverpool och Chelsea de enda lagen som har maximala tolv poäng efter fyra omgångar. Regerande mästarlaget Manchester City är på fjärde plats med tio poäng.